Tapahtumat

Cantina Zapata, Järvenpää

Western-tyylinen baari, ystävällinen henkilökunta, parhaat bileet!

Meillä hyvän ruoan lisääksi on myös kaattava juomavalikoima kotimaisista juomista maailman makuihin.

Rento baaritunnelma joka ilta arkisin ja kaupungin parhaat bileet viikonloppuisin klo 3:00 saakka (kts. aukioloajat), jolloin Dj soittaa monipuolista musiikkia ja tanssilattialla on kuuma meno.

Meillä myös esintyy sekä suomalaiset, että ulkomaalestkin huippuartistit. Seuraa Zapatan tapahtumat nettisivulla, facebookissa ja instagramissa.

Tapahtumat

25.9.20 Frank

25.9.20 Frank

Frank ensimmäistä kertaa kotikonnuille, kun Zapatassa paahdetaan covereita eri vuosikymmeniltä niin, että tanssilattia ja kämmenet raikaa.

11.9.20 JNRB BON JOVI NIGHT

11.9.20 JNRB BON JOVI NIGHT

Kaikki Jovin kovimmat ja hempeimmät styget Zapassa. Ennakkoliput 8€ Cantina Zapatan verkkokaupasta: https://tapahtumat.cantinazapata.com/tapahtumat/ Liput ovelta 10€

5.9.20 Samae Koskinen

5.9.20 Samae Koskinen

Samae Koskinen on lyhyessä ajassa nostettu suurten suomalaisten tekstittäjien joukkoon. Viimeisimmät singlet, kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa” ja lämminhenkinen “Hillitön elämä” ovat soineet radioissa taukoamatta. Tervetuloa viettämään ikimuistoista iltaa musiikin ja ystävien seurassa! Ennakkoliput 5€ Cantina Zapatan verkkokaupasta: https://tapahtumat.cantinazapata.com/tuote/samae-koskinen/ Liput ovelta 7,50€.